Mõtted kooliperelt

Soovime, et õpilased ...
... saaksid mugava keskkonna, kus nii õppida kui puhata.
... leiaksid erinevaid mugavaid tööasendeid.
... oskaksid hinnata enda tööga tehtud väärtust.
... propageerida aktiivõppe meetodeid.

11 september 2015

4.A klassi perede projekt "PINK-PINK"

Ühel vihmasel pärastlõuunal kutsusid Jane ja tema vanemaid meid enda juurde külla, et ette võtta projekt meisterdada midagi huvitavat euroalustest. Meiega ühinesid veel ka Emma oma ema ja isaga. 


Tuli ka Jarmo oma emaga. Ja muidugi mina, Kailen oma ema ja isaga.
Ideid oli palju ja häid, aga euroaluseid ainult kaks. Ja nii me laustasimegi oma meisterdamisteekonda. No otseloomulikult ähvardas vahepeal vihma saadma hakata... õnneks jäime siiski kuivaks ja sellest väikest hirmutundest sai töö tegelikult veel suurema hoo sisse. Olidki juba saega alused pooleks nüsitud, selle lõikas muidugi üks isadest, sest et ega meie selliseid ohtlikuid tööriistu tohi puutuda veel. 
 
Nii vahva oli kuulda, kuidas pererahva koer Donna meile ulgudes laulis iga kord kui saag tööle pandi Meie saime abiks olla kinnihoidmisel ning aitasime lihvida-värvida.
Selleks, et pingil oleks pehmem istuda õmbles Emma koos emaga mõnusa padja.
Ah jaa, tegelikult veel värvisime me oma pingi ju ilusaks roosaks ka veel. Kas teate, miks just roosaks? Ei, mitte (ainult) sellepärast, et meile plikadele nii meeldiks, vaid roosa on inglise keeles PINK. Nii me oma pinki kutsumegi - PINK PINK. Rosoa pink.
Tahame väga tänada oma vanemaid, kes meid aitasid. Lõppkokkuvõttes oli tegemist väga ägeda päevaga imetoreda projektiga. 

Meie tublid vanemad: Sirje ja Jaak Jõe, Heli ja Kalle Veidenbaum, Katrin ja Villu Perve, Age Kalde. Tänusõnad ka teistele lastevanematele, kes mõtetes ja ideedes meiega olid :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar